Készpénzre van szüksége? Autófedezettel megoldható

Ha készpénzre van szüksége, akkor feltehető, hogy minél gyorsabban szeretne hozzájutni. Hova szoktak fordulni ilyenkor a kevésbé tájékozott vagy kevésbé szerencsés ügyfelek, akik nem találták meg a honlapunkat?

Valamely gyorshitel-folyósítással foglalkozó rablóintézményhez vagy egy „tisztességes” bankhoz (van ilyen?). És utána felvesz egy olyan személyi kölcsönt, aminek a visszafizetésébe belegebed. Aki szerencsésebb vagy tájékozottabb, az viszont hozzánk jön.

Nálunk olyan gyorskölcsönhöz vagy személyi hitelhez juthat (autójelzálog-hitel), amely a legjobb feltételeket kínálja. Mindig tájékozottak vagyunk a hitelpiac legújabb termékei felől, mindig tudjuk, hol lehet a legjobb hiteleket kapni, mivel ezért hoztuk létre a cégünket. Munkatársaink figyelik a hiteleket, és ügyfeleinknek a legjobbakat közvetítik ki.

A nagyon nagy terhet jelentő személyi hitelek helyett vegyen fel tehát jármű (személyautó, teherautó, motor stb.) fedezettel igényelhető gyorshitelt. Az ilyen hitel egyfajta jelzáloghitel, ahol ön nem háza vagy egyéb ingatlana, hanem járműve terhére vesz fel kölcsön.

A fedezetként felajánlott jármű EuroTax-értékének 80%-át megkaphatja hitelként, és az igénylési feltételek is egészen kedvezőek: akár tizenkét éves járművel is fedezheti a hitelt, de a jármű a hitel lejártakor legfeljebb 15 éves lehet!

A legnagyobb felvehető kölcsön 50 millió forint (ha van ilyen nagy értékű járműve), tehát akár vállalkozások számára is tökéletes megoldást jelent. Emellett azonban akár 300 000 forintot is felvehet, vagyis az autófedezetes gyorshitel a legkisebbtől a komolyabb hiteligényekig minden vágyat ki tud szolgálni. A futamidő rugalmas: egy évtől nyolc évig választhat.

Az összeg kamatait elszámoltathatja euróban vagy frankban is (forintban nagyon nem ajánlott semmilyen hitelt felvenni), ahogyan kedvezőbb (erről ügyintézőink nyújtanak tájékoztatást). És végül még egy utolsó, de nagyon jelentős előny: mivel ez egyfajta jelzáloghitel, nincs szükség mindenféle iratokra, egyszerűen csak az ön iratait és az autót papírjait kell bemutatnia, valamint egy kifizetett közüzemi számlát.

A hitelkalkulátorral ráadásul előzetesen tájékozódhat, és így már azelőtt tudhatja, hogy milyen törlesztésekre számíthat, hogy felemelné a telefont.