Autóbiztosítás

Miért kössek KGFB-t?

Ha röviden válaszolnánk, azt mondhatnánk: mert kötelező. Azonban valójában Önnek is érdeke, hogy autóján legyen biztosítás. Ebben az esetben ugyanis a biztosító fizeti meg azt a kárt, amit Ön okozott egy másik autóban egy baleset során. Képzelje el, mi történik, ha a havas úton véletlenül nekicsúszik egy luxus BMW-nek, aminek csak a fényezése százezrekbe kerül, vagy ajtaját rányitja egy terepjáró első lámpájának, ami szintén százezres tétel. Nem akar veszekedni a tulajdonossal, és fizetni sem szeretne? Ezért találták ki a KGFB, vagyis kötelező gépjármű felelősségbiztosítást: a biztosító megtéríti az Ön által okozott kárt, és Önnek mindez semmibe sem kerül, hiszen az addig befizetett összegből vonják le a kárösszeget – akár fedezi ez a sértett autójában keletkezett kárt, akár nem.

Saját magamat nem védhetem meg a KGFB-vel? Amennyiben saját autóját is szeretné biztosítani az Ön által okozott károkra, akkor casco-biztosítást is kötnie kell, ezt szintén megteheti honlapunkon.

Ha már kötelező, legalább olcsó legyen! Honlapunkon pontosan ebben akarunk Önnek segíteni. Mivel a biztosítás kötelező, számos biztosítótársaság lát fantáziát ezekben a konstrukciókban, hiszen minden autósnak meg kell kötnie a biztosítását, tehát ebben az esetben a vásárlók versengenek a biztosítókért. Azonban kötelező biztosítás kalkulátorunkkal ezt a helyzetet megfordíthatja: ne hagyja, hogy a biztosítók valamilyen, Önnek előnytelen szerződés megkötésébe belerántsák Önt azzal a felkiáltással, hogy úgyis kötelező. A biztosítók Önnek szóló ajánlatai közt évi több tízezer forintos különbségek vannak! A következő honlapon talál egy kalkulátort, ahol adatait megadva, valamint az egyes biztosítók speciális kérdéseire válaszolva (melyek mind azt célozzák, hogy kiderítsék, milyen kedvezmények járnak Önnek) öt perc alatt megtudhatja, melyik biztosító nyújtja Önnek a legmegfelelőbb ajánlatot. Az adatok kitöltése után az összes biztosító ajánlata kilistázásra kerül, így Önnek már csak egy kattintásra van szüksége, hogy megkösse a legjobb biztosítást!

Készítse elő jogosítványát és a gépjármű forgalmi engedélyét, mivel a kalkulátor használatához szükség van az autó pontos adataira, és arra, hogy Ön pontosan mikor szerezte meg vezetői engedélyét!

Miért kössek CASCÓ-t?

Bizonyára Ön is hallott olyan esetről, amikor valaki azt hitte, van cascója, és csak a baleset bekövetkezte után derült ki, hogy mégis önmagának kell kifizetnie a kárt, mert akinek szerződnie kellett volna, lenyelte a pénzét. Ne kockáztasson! Bízza ránk casco biztosítása megkötését!

Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött várjuk megkeresését, hogy segíthessünk megkeresni az Önnek legjobban tetsző casco-konstrukciót. A biztosítók versenyében nem könnyű kiigazodni, hogy pontosan ki, mit, mennyiért kínál, de éppen ebben segítünk Önnek – mégpedig ingyen, hiszen szolgáltatásunkért nem kell jutalékot fizetnie nekünk.

Az alábbi linkre kattintva casco-kalkulátorunkhoz jut, ahol a gépkocsi és az Ön adatait megadva néhány perc alatt megismerheti az összes biztosító ajánlatát, és ha valamelyik megtetszik Önnek, fel sem kell kelnie a székből, egy kattintással megkötheti azt.

Ha valamilyen oknál fogva úgy érzi, autója a rendesnél nagyobb kockázatnak van kitéve, mert agresszív a vezetési stílusa; a háza, lakása nem a legmegbízhatóbb környéken van, vagy bármilyen más ok miatt, akkor kössön cascót. Havi néhány ezer forintért bebiztosíthatja magát törés, üvegtörés, lopás, viharkár ellen – baleset ellen a casco ugyan nem véd, azonban ha autójának az Ön hibájából eredően bármilyen baja esik, a biztosító fizeti a javítást.

Mérlegelje az előnyöket és a havi kiadást, látni fogja, hogy a cascóval csak jól járhat. Keresse meg, melyik biztosító nyújtja a legjobb ajánlatot és biztosítsa be magát és autóját!