Autóhitel BAR & KHR listásoknak

Mindössze autója vételárának 25%-ára és egy munkáltatói igazolásra lesz szüksége, hogy cégünk segítségével akár KHR-listásként is hitelhez jusson. A Központi Hitelinformációs Rendszer (az egykori Banki Adós- és Hitelinformációs Rendszer, vagyis a BAR utóda) sokak számára megnehezíti (többek között) az autóvásárlást, legyen szó használt vagy új autóról.

Ha Ön BAR-listás státuszú, akkor a finanszírozásba kezes bevonása szükséges.

A mi segítségünkkel azonban kikerülheti a KHR-listát és megfeledkezhet passzív státuszáról. Ne felejtkezzen meg arról, hogy hiába rendezte törlesztési késedelmét, ezután még öt évig passzív státuszban marad az adóslistán, és a bankok akkor is büntethetik Önt, amikor már nem is emlékszik rá, hogy pontosan mikor és mit követett el. Kerülje el segítségünkkel a kellemetlenségeket, a bankok packázását, és igényeljen hitelt passzív KHR-listás státusszal is.

PASSZÍV KHR (BAR)-listás státusza esetén még egyszerűbb a hiteligénylés: csak a vételár 25%-át kitevő önerőre, kezesre és egy munkáltatói igazolásra van szüksége.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha egynél több alkalommal is felkerült a KHR- (vagy elődje, a BAR-) listára, nem jogosult hitelfelvételre. AKTÍV KHR (BAR)-listás státusz esetén sajnos nem tudunk segíteni.