Autóhitel-kiváltás

Az autóhitel-kiváltás mindenki számára ajánlott, aki úgy érzi, túl magas a kölcsöntörlesztés havi összege. Ha használt vagy új autója megvételéhez banki hitelt kellett felvennie, azonban a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben könnyítene a nemrég még jobban viselhető terheken, akkor érdemes megismerkednie az általunk kínált autóhitel-kiváltó konstrukciókkal.

A bankok folyamatosan versenyeznek egymással, hogy ügyfeleket találjanak, ezért könnyen elképzelhető, hogy Ön is talál olyan hitelkonstrukciót, amely kedvezőbb feltételeket kínál, mint jelenlegi kölcsöne. Kalkulátorunkkal néhány másodperc alatt kiszámíthatja, milyen törlesztőrészletű kölcsönre tudná lecserélni jelenlegi hitelét. Ha a gyors kalkuláció eredménye meggyőzi Önt, kérje ajánlatunkat, és részletes adatainak megadása után mi megkeressük Önnek a legjobb hitelkonstrukciót.

Cégünk nyolc bankkal áll kapcsolatban, és több éves tapasztalattal rendelkezünk mind a hitelezés, mind a hitelkiváltás területén, így bizalommal fordulhat hozzánk, és ránk bízhatja az Önnek legjobb megoldás megkeresését. Passzív KHR- (BAR) listás státusz sem akadály!

Ha szeretné kiváltani autóhitelét, alacsonyabb törlesztőrészletű hitelre cserélheti azt, mivel bizonyosan találunk olyan banki konstrukciót, amellyel kisebb befizetésekkel is kiegyenlítheti tartozását. Emellett nyitva áll a lehetőség, hogy Ön egy nagyobb összegű hitelt vesz fel, mint jelenlegi autókölcsöne, és így régi kölcsönét azonnal kiegyenlíti, az afölötti részt pedig készpénzben megkapja. Az autóhitel-kiváltáshoz felvett hitel futamideje legföljebb 7 év lehet, ha magánszemélyként igényli!