Autóhitel új autó vásárlására

Az autóvásárláshoz felvehető hitel az egyik legjobb kölcsönforma. A megvásárolni kívánt új autó árának mindössze 25%-át kell önerőként befizetnie (forint alapú autóhitel esetében) , és az autó máris az Ön tulajdonába kerül.

Nincs szükség további fedezetre, magánszemélyként csak azt kell igazolnia, hogy havi, rendszeres bevétellel rendelkezik – de ez természetesen az Ön és a bank érdeke is.

Autóhitel-kalkulátor (új) »

A hitel vállalkozások és társas vállalkozások számára is hozzáférhető, ők ugyanolyan feltételekkel juthatnak hozzá az igényelt kölcsönhöz, mint a magánszemélyek, de esetükben a vállalkozás pénzügyi helyzetéről szóló iratokat kell bemutatni a kölcsön felvétele előtt.

A hitel igen rugalmas: a megvásárolandó új autó szolgál fedezetül, csupán az ár 25%-át kell befizetni önerőként, a hitel futamideje egy és hét/nyolc év közt változhat, és nincsenek plusz költségek: az autóvásárlási hitel casco kötése nélkül is felvehető! Ha autójára szeretne KGFB és casco-biztosítást is kötni, honlapunkon a vásárlás után ezt is megteheti!