Az autóhitelek buktatói, avagy

mire figyeljen autóhitel felvétele előtt?

Nem tagadhatjuk el, hogy az autóhitelezésnek buktatói is vannak – azonban nem akkor, ha nálunk veszi fel a kölcsönt. Teljes biztonságot kínálunk Önnek a hitelfelvétel során, több éves sikeres működésünk a bizonyíték arra, hogy az ügyfelek elégedettek velünk.

De hol vannak a problémák, amelyeket a segítségünkkel elkerülhet?

Egy rossz hitel felvétele a teljes futamidő alatt több százezer forint plusz kiadást jelent, havi szintén is több ezer forint lehet a veszteség egy jó hitelhez képest. Mi a piac legjobb hiteleit kínáljuk Önnek, így mindig a legalacsonyabb törlesztéseket kell fizetnie a hitel felvétele után. Ha azonban nem hinne nekünk, ott az online kalkulátor, amivel Ön is kiszámíthatja, mennyit kell havonta törlesztenie. Nem hazudjuk azt, hogy a kalkulátor hajszálpontos eredményt ad ki, azonban a végső törlesztés elenyésző mértékben lehet csak több vagy kevesebb a becsült számnál.

De ott van még egy biztosíték: bármikor elállhat a hitelfelvételtől. Ha a munkatársunk által adott személyes ajánlat nem tetszik Önnek, még a hitelfelvétel előtti percben is lemondhatja az egészet. Többszörös lehetőséget adunk arra, hogy elállhasson a hiteltől, ha valamiért meggondolja magát.

A biztosítások területén hasonló a helyzet, mint a hiteleknél. Egy rossz biztosítás éves szinten több tízezer forintot vehet ki a zsebéből fölöslegesen. Ha az összehasonlító kalkulátort használja, nem történhet meg, hogy tájékozódás nélkül, esetleg az idő szorításában rossz biztosítást köt, vagy hogy a tévés reklámok hatására megköti a legjobbnak tűnő ajánlatot. Nálunk valóban a legjobb biztosítást kötheti meg, hiszen az összes biztosító KGFB-jét, és cascóját összehasonlíthatja, mielőtt megkötné a szerződést.