Autójelzálog 2018

Az autójelzálog hitel egy olyan szabad felhasználású gyorshitel, amelyhez saját tulajdonú gépkocsija szolgál fedezetül. A fedezet nélküli személyi kölcsönökhöz, áruhitelekhez stb. képest így lényegesen kedvezőbb kamatokkal juthat a kívánt összeghez. Az autójelzálog-hitel összege 300 ezer Ft-tól a gépjármű EuroTax-értékének akár 80%-áig terjedhet.

Az autójelzálog hitel folyósítása az egyszerűsített hitelbírálatnak köszönhetően rendkívül gyors, akár 5 napon belül megtörténik (másik, elterjedt neve: gyorshitel).

Gyorshitel kalkulátor »

Az autójelzálog-hitel fedezetéül az Ön tulajdonát képező legfeljebb 14 éves gépkocsi szolgál. A gépjármű törzskönyve a hitel visszafizetéséig a finanszírozónál marad, ami a gyakorlatban mindössze azt jelenti, hogy a futamidő lejártáig nem adhatja el az autót, de természetesen korlátozások nélkül használhatja. Az autójelzálog hitel / gyorshitel maximális futamideje 8 év lehet vállalati ügyfelek esetén, magánszemélyek legfeljebb 7 évre igényelhetik.

Az autójelzálog hitel igényelhető forint és euró alapon is - a folyósítás minden esetben forintban történik, de a deviza alapú konstrukciók esetén a kamatozás az adott devizához kötött.