Hitelátvállalás – autóhitel átvállalása

Rossz autóhitele van? Nem akar annyit fizetni? Inkább tegyük fel a kérdést máshogyan: ki az, aki nem akarna kevesebbet fizetni autóhitelére? Vagy bármilyen más kölcsönre?

Nos, a megoldás megtalálható honlapunkon: önnek nincs más dolga, mint kihasználni azt, hogy mi mindig a legjobb hiteleket válogatjuk össze ügyfeleinknek. Ingyen dolgozunk, nem kérünk részesedést a kölcsönből, és a bank sem emeli meg a kölcsön THM-ét azért, mert mi közvetítjük önnek: a hitelközvetítő szolgáltatás tehát valóban és teljesen ingyenes.

Miről is van szó tehát? Arról, hogy a bankok még a válság idején is, amikor szigorítják a hiteligénylési feltételeket, azért igyekeznek minél több ügyfelet magukhoz csábítani. Ez azt jelenti, hogy vagy az utcáról szerzik az embereket, vagy a többi banktól csábítanak át ügyfeleket magukhoz. Utóbbi azt jelenti, hogy jobb feltételekkel kínálnak hitelátvállaló hiteleket – és itt jön a képbe ön, aki mindebből profitálhat.

A hitelátvállalás lényege tehát, hogy ön jelenlegi rossz autóhitele helyett felvesz egy másikat, ami jobb. Egy egyszerű példa: önnek van 20%-os THM-mel egy hitele, és van belőle még vissza 1 000 000 forint. Viszont ezt az egymillió forintot egy másik banknál felveheti 13%-os kamatra is. Ekkor ön felveszi az utóbbi hitelt, visszafizeti az első, 20%-os hitelét, majd a második banknak törleszti a sokkal jobb, olcsóbb hitelt.

A hitelátvállalás (vagy más nevén hitelkiváltás, adósságrendezés) pontosan úgy néz ki tehát, mintha egy egyszerű kölcsönt venne fel, csak éppen a célja az, hogy egy drága autóhitelt gyorsan visszafizessen, és utána már csak a jobb hitelkiváltó kölcsönt kelljen törlesztenie.

A hitelátvállaláshoz egy 12 évesnél nem idősebb autóra, motorra stb. van szükség. A kiváltó kölcsön futamideje egy és nyolc év közt változhat. Figyelnie kell azonban, hogy az autó nem lehet idősebb 15 évesnél, amikor a kölcsön lejár. A hitel felvehető euró, frank vagy forint alapon is. Már régóta a frank a legjobb konstrukció, ezt ajánljuk ügyfeleinknek. A hitel összege 300 000 és 50 000 000 forint közt lehet – természetesen, ha van olyan autója, motorja, teherautója stb., amelyre felveszi a hitelátvallási kölcsönt, és ér ennyit az EuroTax értékének nyolcvan százaléka.

Végül tájékoztatásul használja az alábbi hitelkalkulátort, amellyel jó előre kiszámíthatja, hogy mennyibe fog kerülni a havi törlesztés.